Начало » Как успешно развих бизнеса си?

Как успешно развих бизнеса си?

Кандидатстване по програма за безвъзмездна финансова подкрепа

„Проблемите не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят…“ Джон Кенеди

Искате да стартирате или развивате бизнеса си?

Желаете да модернизирате производствената си база, оборудването или да закупите активи?

Идеите не спират да връхлитат? Неуморно работите за мечтаните промени, но… финансите Ви са недостатъчни за такава инвестиция?

Звучи ли Ви познато?

В следващите редове Ви предоставяме различен прочит на идеята да кандидатствате по програма за безвъзмездно финансиране. Това е процес, които изисква упорита работа и познания. На първо време следва да знаете, къде да намерите подходяща финансираща програма/схема и информация за нея. Ако намерите такава следва – как да тълкувате над 90 страници условия и изисквания. В случай, че се питате –„наистина ли е нужно да прочета всичко това“, то отговорът е … Да, всяка страница е важна и носи определена информация, която следва да се спази.
Ако имате късмет и сте намерили подходящата програма за Вашата цел, отворете всички документи за кандидатстване и опитайте да ги попълните. Задължително започнете сами – опитът учи.

Важни насоки!
1. Заредете се с търпение! Работата е обемна, изисква упоритост, концентрация и свободно време.
2. Отделете достатъчно време първо да огледате всички документи в тяхната последователност! (Приблизително това ще ти отнеме минимум два часа);
3. Не забравяйте да потърсите или да поискате съдействие за всичко, което ви е неясно като: какво е предприятие в затруднено положение; как да определя дали бизнесът ми е микро, малко или средно предприятие и др.
4. Започнете да попълвате всеки един документ и не забравяйте 90-те страници условия, които трябва да спазвате.

Успяхте ли? Или след като опитахте, документацията продължава да Ви е неясна?
В случай, че сте успели – поздравления!

Ако сте от онези 99%, които вече са изгубили търпение и желание… Не се отказвайте от идеята си, защото тя е осъществима. Всяка кауза е нов ракурс, път към промяна, устрем към по-доброто. Потърсете хора, които имат опит и знания в областта. Възползвайте се от подкрепата и осъществете мечтата си. Ние сме до Вас, за да увеличим успеха!